Verkeer

Dit schooljaar besteden we extra aandacht aan verkeer omdat we het belangrijk vinden dat kinderen zich veilig voelen en gedragen in het verkeer. We vroegen ons af hoe de leerlingen van de Johannesschool naar school komen: met de fiets, met de auto, te voet ... Daarom vroegen we op 13 mei alle leerlingen een laatste maal hoe zij die dag naar school kwamen.

 

Een record: Maar liefst 329 kinderen kwamen die dag te voet of met de fiets naar school! Proficiat!!!

 

Ook volgend jaar zullen we dit als school verder blijven onderzoeken. We hopen dan nog beter resultaten te boeken!

 

Schermafdruk 2019-05-14 16.33.45

Verkeer

Dit schooljaar besteden we extra aandacht aan verkeer omdat we het belangrijk vinden dat kinderen zich veilig voelen en gedragen in het verkeer. We vroegen ons af hoe de leerlingen van de Johannesschool naar school komen: met de fiets, met de auto, te voet ... Daarom vroegen we op 13 maart alle leerlingen een tweede maal.

 

Flyer - Vervoerswijze 2

 

 

Exact de helft van de leerlingen (50%) kwam die dat te voet naar school! Wat een prestatie!

 

Toch zijn we er zeker van dat dit nog beter kan. Daarom zullen we dit schooljaar nog één maal (onverwacht) de leerlingen bevragen. We hopen dan dat er nog meer leerlingen te voet of met de fiets naar school komen!

Flitsactie

Flitsactie

Bevraging

Dit schooljaar besteden we extra aandacht aan verkeer omdat we het belangrijk vinden dat kinderen zich veilige voelen en gedragen in het verkeer. We vroegen ons af hoe de leerlingen van de Johannesschool naar school komen: met de fiets, met de auto, te voet ... Daarom vroegen we op 23 november aan alle leerlingen hoe ze die dag naar school kwamen. 

 

Maar liefst 66% van onze leerlingen komt te voet of met de fiets naar school. Proficiat!

 

Toch zijn we er zeker van dat dit nog beter kan. Daarom zullen we dit schooljaar nog twee maal (onverwacht) de leerlingen bevragen. We hopen dan dat er nog meer leerlingen te voet of met de fiets naar school komen!

 

Schermafdruk 2019-01-03 12.42.10

 

Opening schoolstraat

Flyer - Opening schoolstraat